Güreş Federasyonu olağanüstü genel kurulunda yapılan seçimde Musa Aydın delegelerden aldığı 161 oyla başkanlığa seçildi.

Hamza Yerlikaya’nın milletvekili aday adaylığı nedeniyle istifasının ardından boşalan Türkiye Güreş Federasyonu başkanlık koltuğuna Musa Aydın seçildi. 277 delegenin kayıtlı bulunduğu olağanüstü genel kurulda 263 delege 3 sandıkta oy kullandı. Kullanılan toplam oyların 161'ini alan Musa Aydın Güreş Federasyonu’nun 47. Başkanı seçildi.

Olağanüstü genel kurulunda Musa Aydın'ın dışındaki diğer aday Şeref Eroğlu ise 90 oyda kalırken 12 oy ise geçersiz sayıldı.

Sonuçların ardından Musa Aydın’ı ilk tebrik eden ise yarıştaki rakibi Şeref Eroğlu oldu. Daha sonra delegelerin tebriklerini kabul eden Aydın, kısa bir açıklamada bulundu. Artık bundan sonraki hedeflerinin 2016 Rio Olimpiyat Oyunları olduğunu dile getiren Aydın, "Hamza Yerlikaya büyük başarılar elde etti. Biz bu çıtayı biraz daha yükseltmek istiyoruz. Attık camiada küslük ayrılık olmayacak. Birlik ve beraberliği sağlayacağız." dedi.

Öte yandan Musa Aydın başkanlığında oluşan yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu:
Yusuf Ziya Coşar, Zeki Gül, Serdar Cinkılıç, Ünsal Kıraç, Selahattin Uyan, Enis Erdem, Ali İhsan Kabakcı, Mustafa Fidan, Latif Çakmak, Hasan Eroğlu, Erdin Özer, Yalçın Şanlı, Oktay Aktaş ve Hüseyin Kaya.