Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Balıkesir'de düzenlenen ve 2 gün süren Serbest ve Grekoromen Stil Büyük Erkekler 2. Lig Terfi Müsabakaları tamamlandı.

Heyecanlı geçen müsabakalar sonucunda Serbest Stil Büyük Erkekler'de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 1., Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü takım halinde 2. oldu. Grekoromen Stil Büyük Erkekler'de ise Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü 1., Egospor Kulübü ise takım halinde 2. olarak, 2. Lig'e çıkmaya hak kazandı.

Balıkesir Alparslan Türkeş Spor Kompleksi'nde yapılan müsabakalara, 15 kulüpten yaklaşık 150 sporcu katıldı. Müsabakaların ilk gününde Büyükler Serbest stilde sporcular mücadele etti. Organizasyonun baş hakemliğini uluslararası güreş hakemi Levent Şen yürüttü. Müsabakalara serbest stilde 9 ilden 13 takım ve 97 sporcu katıldı.

Bugün sabah saatlerinde başlayan ve çekişmeli müsabakalara sahne olan Grekoromen Stil Büyük Erkekler 2. Lig Terfi Müsabakaları'na, 13 kakım 150 sporcu ile katıldı. Müsabakalar sonucunda; Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü 1., Egospor Kulübü ise takım halinde 2.'lik elde ederek, 2.Lig'de mücadele etmeye hak kazandı.