Gustavo Gomez kimdir? Gustavo Gomez Fenerbahçe ile mi anlaştı? Gustavo Gomez kariyeri hakkında merak edilen detaylar haber46.com özel haberimizde sizleri bekliyor. Spor gündemine bomba gibi düşen transfer iddiasına göre Fenerbahçe, Gustova Gomez ile yakından ilgileniyor. Peki Gustavo Gomez kimdir? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Arjantin'in Lanus ekibinde forma giyen başarılı futbolcu ile Fenerbahçe yakından ilgileniyor. İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun iddiasına göre Avrupa'nın devlerinin de listesinde bulunan 23 yaşındaki Paraguaylı futbolcu için Fenerbahçe gerçekten çok ciddi bir aday.

GUSTAVO GOMEZ KİMDİR?

6 Haziran 1993 doğumlu Paraguaylı futbolcu, futbola ülkesi ekiplerinden Libertad'da başlarken, 2014/2015 sezonu başında bonservis bedelsiz olarak Arjantin'in Lanus ekibine transfer oldu.

Lanus formasıyla çıktığı maçlarda göz dolduran 1.85 boyundaki başarılı stoper, bu sezon forma giydiği 8 lig maçında 1 asist yaptı. Piyasa değeri 1,75 milyon Euro olan Gustavo Gomez sol bek ve sağ bek mevkilerinde de forma giyebiliyor.