Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, takıma yapacakları doğru takviyelerle, gelecek sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olmayı hedeflediklerini belirtti.

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Dergisi’ndeki yazısında, geçen sezonu arzu ettikleri yerde bitiremediklerini anlattı. Bundaki en önemli etkenin ise üst üste yaşanan sakatlıklar olduğunu savunan Hacıosmanoğlu, "Belki de en rahat şampiyon olacağımız sezonlardan biriydi. Böyle bir sezonda zirveden uzak kalmanın üzüntüsünü yaşadık." dedi.

Geçmişe takılmadan Trabzonspor sevdalılarını mutlu etmek ve özledikleri şampiyonluğa ulaşmak için çalışmalarını sürdüreceklerini kaleme alan Başkan Hacıosmanoğlu, "Bu doğrultuda sportif direktör olarak kendi alanında Türkiye'nin en iyilerinden Süleyman Hurma'yı göreve getirdik. Sayın Hurma'nın tecrübesi ve bilgi birikimiyle gelecek sezonun planlamasında kulübümüze önemli katkılar sunacağına inanıyorum. Rakip takım taraftarlarının bile Türkiye'nin en kaliteli kadrolarından biri olarak gördüğü ekibimize yapacağımız doğru takviyelerle şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

14, 16 ve 17 yaş altı takımlarının kazandığı Türkiye şampiyonlukları ile 1461 Trabzon’un yeniden PTT 1. Lig’e yükselmesinin camiaya sevinç yaşattığına da değinen Hacıosmanoğlu, başarıda emeği geçen antrenör ve futbolcuları kutladı. Hacıosmanoğlu, bu takımlarda oynayan gençlerin gelecekte Trabzonspor forması giymesi için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Başarı için taraftar desteğinin önemine vurgu yapan Hacısmanoğlu, yazısını şöyle tamamladı:

"Taraftar desteği bir kulübün başarısının olmazsa olmaz şartlarından biridir. Kulübün başarısını isteyen taraftar da hiçbir zaman desteğini esirgememelidir. Trabzonspor, bugünlere taraftarı sayesinde gelmiştir, gelecekteki başarılarında en büyük pay sahibi yine taraftarı olacaktır."