A Milli Futbol Takımı'nın oyuncularıdan Hakan Balta ve Ozan Tufan için ay yıldızlı ekibin Almanya'da kamp yaptığı otelde bir doğum günü kutlaması yapıldı.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubunda 28 Mart Cumartesi günü Hollanda ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Almanya'da devam A Milli Futbol Takımı'nda Hakan Balta ve Ozan Tufan'a doğum günü kutlaması yapıldı. Ay yıldızlı ekibin dün akşam yaptığı antrenman sonrasında kamp yapılan otelde takımın akşam yemeğinden sonra yapılan toplantısı öncesinde gerçekleştirilen kutlamada Hakan ve Ozan için pasta kesildi.

23 Mart tarihinde doğan iki futbolcunun doğum günü kutlaması bir gün gecikmeli yapılırken Galatasaray'ın da formasını giyen Hakan Balta 32, Bursaspor forması geyin ve teknik direktör Şenol Güneş'le büyük bir çıkış yaparak A Milli Futbol Takımı'na kadar yükselen Ozan Tufan ise 20 yaşına girdi.

Bu arada A Milli Futbol Takımı'nın Hollanda maçıyla ilgili çalışmaları bugün TSİ 17.30'da kamp otelinde yapılacak antrenman ile devam edecek. Ay yıldızlı ekip Hollanda maçının Almanya'daki son çalışmasını yarın TSİ 13.00'te Kamp Otel'in sahasında yapacak. Kafile antrenman sonrasında bir müddet dinlenece ve ardından da TSİ 18.00'de özel bir otobüsle Marienfeld'den Amsterdam'a hareket edecek.