Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, Gaziantepspor ile oynadıkları maçta berabere kalsalardı mahvolacaklarını söyledi.

Takımının Gaziantepspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yasaman, "Maçlar böyle stresli oluyor. Takımın üzerinde stres vardı. O tabiki oyuncu etkiliyor. Maçın sonuna doğru golü bulduk. Çok heyacanlandık. Berabere kalsaydık mahvolurduk. Galibiyet sevindirdi. Fenerbahçe dün puan kaybetti. Biz kazanınca şampiyonlukta en avantajlı biz olduk. Beşiktaş ile kendi sahamızda oynayacağız. Geçen hafta Fenerbahçe idi, bu akşam biz kazanınca şampiyonluk yolunda ibre bizden yana döndü. Bundan sonraki maçlarda kritik kazanmaya çalışacağız." dedi.

Hamdi Yasaman, maçın hakeminin oyunu hızlandırması gerektiğini belirterek, "Rakip takımın oyuncuları çok vakit geçirdi. Maçın 5'te birlik bölümü durarak geçti. Maç çok durdu. Hakemin oyunu gezelliştirmesi lazımdı. Netice olarak bir gol attık. Önemli olan üç puanı almaktı." diye konuştu.

Galatasaray'da mayıs ayında yapılacak seçimde başkan olup olmayacağı sorularına ise Yasaman," Perşembeye kadar vakit var. Bakacağız. Aday olmayacağım veya olacağım demiyorum. Tabiki benimde görüşmelerim var. Ya tamam ya devam diyeceğiz." cevabını verdi.