Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, sezon sonunda bu yıl çifte şampiyonluk beklediklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın Türkiye Kupası'nda Torku Konyaspor'u 4-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldiği maçın bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yasaman, güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Goller çok güzeldi, jenerik gollerdi. Bizim 4 golümüzde mükemmeldi. Hep böyle goller istiyoruz. Güzel goller sonunda rahat galibiyetler gelsin. Bizi çok fazla heyecanlandırmasınlar. İnşallah pazartesi günü de ligde bir galibiyet daha alıp şampiyonluk iddiamız devam edecek. Zaten biz Türkiye Kupası'na alaşığız. En çok kupa kazanan ve favori olan biziz. Kupayı Fenerbahçe ile biz kaldık sayılır. Kupayı alacağız. Çifte şampiyonluk bekliyoruz bu sene. dedi.

Öte yandan bu akşamki maçta iki gol birden atan Sneijder'den övgüyle bahseden Yasaman, "Bu akşam mükemmel oynadı. Dünya çapında bir futbolcu. İzlemek zevk veriyor. Çok büyük bir oyuncu." diye konuştu. Yasaman, diğer kulüplerle ilgilenmediklerini ve şampiyonluğa odaklandıklarını sözlerine ekledi.

Galatasaray Sportif AŞ Sorumlusu Ali Dürüst de Torku Konyaspor'u net bir skorla mağlup ederek çeyrek finale yükseldiklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında Torku Konyaspor'u 4-1 yenerek çeyrek finale çıktığı karşılaşmanın bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dürüst, "Net bir galibiyet aldık. Bu maç bitti artık önümüzdeki maçlara bakıoruz." dedi.

Öte yandan Türk Telekom Arena Stadı'nın ulaşımı konusunda Ali Dürüst, "Metro ile girişimleri yaptık. Yakın zamanda çözülecektir." diye konuştu.