Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, son günlerde adı West Ham United ile anılan Burak Yılmaz için son noktayı koydu ve Burak'ı asla göndermeyi düşünmediklerini söyledi. Ayrıca tecrübeli hoca, golcü oyuncu ile aralarında problem olduğu yönünde çıkan iddialara ise 'seneryo' dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, NTV Spor'da Evren Göz'e açıklamalarda bulundu. Burak Yılmaz'ın takımda kalacağını belirten Hamza hoca, "Takımda düşünmediğim oyuncuları yönetime ilettim. Yönetimde gereğini yaptı. Burak'ı göndermeyi asla düşünmüyoruz. Takımımızın en önemli oyuncularından biri. Basında çeşitli iddialar çıkıyor bunların gerçekle ilgisi yok." dedi.

West Ham United'ın Burak'a olan ilgisinin doğal olduğunu vurgulayan Hamzaoğlu, "Oyuncumuza gelen teklif bizi gururlandırır. Ancak Burak Galatasaray'da mutlu ve ayrılmayıda düşünmüyor. Yönetimimizde bu konuda oldukça net tavır sergiliyor." şekilde ifadeler kullandı.

"BURAK'TAN İSTEDİĞİMİZ ŞEYLER VAR"

Medicana Sivasspor maçında Burak Yılmaz'ın yedek kalmasının teknik bir karar olduğunu belirten Hamza Hamzaoğlu, "Medicana Sivasspor maçında takım defansını düşünerek böyle bir karar aldık. Burak'ın ikinci yarı oyuna girmesi ve sahada etkili olmasını bekliyorduk. Tıpki düşündüğümüz gibi oldu. Burak ikinci yarı çok güzel bir performans ortaya koydu. Burak'tan istediğimiz şeyler var, bunu daima yerine getiren çok önemli bir oyuncu." diye konuştu.

"SENERYO ÜRETİLİYOR"

Basında Burak Yılmaz ile aralarında problem olduğuna dair çıkan haberlerede yanıt veren Hamza hoca,"Biz Florya'da antrenmanlarımızı gayet normel şekilde sürdürüyoruz. Aramızda sorun olduğunu iddia edenler yalnızca seneryo üretiliyor, böyle birşey söz konusu değil." diyrek sözlerini tamamladı.