Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Eskişehirspor karşısında zor bir maç oynadıklarını, sonuç olarak aldıkları üç puanın kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Hamzaoğlu, 2-1 galip geldikleri Eskişehirspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, maça istedikleri gibi başlayamadıklarını, sahaya ve şartlara alışıncaya kadar sıkıntılar yaşadıklarını kaydetti. Ancak buna rağmen golü bulduklarını ve sonrasında bir gol yiyip, devre arasına beraberlikle girdiklerini aktaran Hamzaoğlu, “İkinci yarıda rakip oyunu daha çok elinde tuttu. Sahada hakimiyet sağlayamadık. İnancımızı kaybetmedik. Son ana kadar kazanma azminden bir şey yitirmedik, galibiyet golünü bulduk. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu galibiyet Galatasaray camiasına armağan olsun." diye konuştu.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Galatasaray'ı 2-1 yenildikleri için üzüntülü olduklarını belirtti. Skibbe, şunları söyledi; "İstekli ve yüreğimizle güzel oynadık. İkinci yarıda bunu daha fazla ortaya koyduk. Dakikalar ilerledikçe daha çok galibiyete oynadık. Bir atak sonrası skorun 2-1 olmasından üzüldük. Tekrar ayağa kalkıp önümüzdeki maçlarda kaybettiğimiz puanları geri alacağımıza inanıyorum."