Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Gençlerbirliği'ni 4 - 1 mağlup ettikleri maçın ardından sezonun en keyif veren maçını oynadıklarını belirtirken, "İnşallah bu çıkışı sürdürürüz." dedi.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 8. haftasında Galatasaray, Gençlerbirliği'ni 4 - 1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "İlk yarıda daha dirençli bir rakip vardı. İstediğimiz şeyleri yapamadık. İlk yarıda üstün olan taraf da bizdik. Çok kötü bir gol yedik. Faul var sanmıştık ama sonradan izledik Bilal düşmüş faul yokmuş. İkinci yarı daha çok rakip ceza sahasında oynamaya çalıştık." ifadelerini kullandı.

Gelecek hafta Benfica ve Fenerbahçe'ye önemli iki maça çıkacaklarının ve bunlardan birini seçme hakkı olsa hangisinden 3 puan isteyeceği yönündeki bir soruya Hamza Hamzaoğlu, tek düşüncelerinin iki karşılaşmada da üç puan olduğunu dile getirdi.

'SİSTEMDEN MEMNUNUZ'

Bu sene uyguladıkları sistemle ilgili bir soruya da Hamzaoğlu, "Bu sistemden memnunuz. Bazen bu sistem başka takıma karşı tutmayabilir. Maça bir şekilde başlamayı ön görüyorsunuz. Maçın tamamını da hayal etmek zorundasınız. Dolayısıyla ben oyuncularımızın verdiğimiz görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışmalarından son derece memnunum. Herkes sahada neyi var neyi yoksa ortaya koyuyorlar. Belki rakibimizin oyunu da buna etki etmiş olabilir ama herhalde göze en hoş gelen en keyif veren maçını oynadık diye düşünüyorum. İnşallah bu çıkışımızı sürdürürüz. Sürdüreceğimize de inanıyorum." cevabını verdi.

Şu anda her şeyin olumlu gittiğini dile getiren Hamza Hamzaoğlu, "Önemli olan şu anki durumumuzu daha iyi bir duruma taşıyabilmek. Bunu da yapacağımızı ve başarabileceğimizi düşünüyorum." şeklinde konuştu.

SEMİH'İ SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Semih Kaya'yla İtalya'nın İnter takımının ilgilendiği yönündeki bir soru üzerine de Hamza Hamzaoğlu, milli futbolcuyu satmayı düşünmediklerini söyledi.

Genç teknik adam, "Oynatmıyoruz ama Semih bizim için çok önemli bir oyuncu." diyerek sözlerini tamamladı.