Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçta gülen tarafın kendileri olacağını söyledi.

    Galatasaray ile Fenerbahçe'nin iki branştaki üç ayrı takımı, bir hafta içinde 4 maçta karşıya gelecek. Bu zorlu derbi maçları öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman ve Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun Florya'da biraraya geldi.
    
    Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 23. haftasında oynayacakları Fenerbahçe derbi maçı için Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu kulüp televizyonuna kısa bir değerlendirmede bulundu. Derbide gülen tarafın kendileri olmasını dilediğini kaydeden tecrübeli teknik adam, "Umarım bütün takımlar centilmenlikten ödün vermez. Bizler tek yürek olduk." dedi.

    Türkiye Basketbol Ligi'nin 21. haftasında ise Galatasaray Liv Hospital, 9 Mart Pazartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Fenerbahçe Ülker'i ağırlayacak. Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman’da güzel bir bir derbi haftası olacağını kaydederek şöyle konuştu:

"Güzel bir derbi haftası. Bizim de kalplerimiz güzel bir hafta için atacak. Eminim tüm taraftarımızda heyecan vardır. Umarım ezeli rekabetin güzelliğine varan bir hafta olur. Hak eden taraf kazanır ve inşallah biz hak ederiz."

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde de Fenerbahçe ile yarı finale kalma mücadelesi verecek Galatasaray Odeabank'da Başantrenör Ekrem Memnun ise "Türk sporunun festival haftasında müthiş mücadeleler izleyeceğiz." ifadelerini kullandı.