Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor karşısında kaybedilen iki puan için üzgün olduklarını söyledi.

Takımının Bursaspor ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, rakiplerinin kendilerinden çok kazanmayı hakettiğini belirterek, "Kaybettiğimiz iki puan için üzgünüz. Ama oyuna baktığımızda Bursaspor kazanmayı bizden daha çok hakketti. İyi bir oyun, iyi bir mücdaele oldu. Herşeye rağmen kazanmamız gerekiyordu. Ancak bu yolda bazı eksikliğimizi hissettik. Orta sahada rakibin üstünlüğü ileride de Fernandao'nun performansı oldukça iyiydi. Son dakikaya kadar kazanmak için mücadelemizi sürdürdük." dedi.

Öte yandan Galatasaray'ın talip olduğu belirtilen Serdar Aziz ve Fernandao girişimlerinin etik olup olmadığı sorusuna ise Hamzaoğlu, "Bizim Serdar ile ilgili düşünmezi geçen hafta başlamadı. İlk yarıdan itibaren Serdar Aziz'i istiyoruz. Gazetelerde bu yazılıyor. Siz soruyorsunuz bizde cevaplıyoruz. Ozan Tufan ile ilgili de Fenerbahçe görüşüyor. Bizimde Serdar'a ihtiyacımız vardı. Serdar Aziz en uygun ve en düşündüğümüz isimlerin başındaydı." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Fenerbahçe maçına üç puan geride gitmek sizi etkiler mi ? Sizin kariyeriniz dönüm noktası olacağını düşünüyor musunzu ?" sorusuna Hamza Hamzaoğlu, şu cevabı verdi:

"Fenerbahçe maçı tabiki önemli. Oradan alacağımız puan yarışta bizi kafa kafaya götürecek. Oraya geride gitmek bizi etkilemez. Önemli olan son maçta lider olarak çıkmaktır."