Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Gaziantepspor maçının kazanmak zorunda oldukları bir maç olduğunu ve 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 6. hafta maçında Gaziantepspor karşısında aldıkları 2 - 1'lik galibiyet sonrasında konuşan Hamzaoğlu, "Bugün geçen haftaki maçtan sonra kazanamadığımızı düşünürsek hem kazanmanın devamı hem de güven verme adına galip geldik. Rakibimiz güçlü bir ekip. Hızlı ayaklara sahip bir takım. Güzel de bir gol attılar. Biz de yakaladığımız pozisyonları daha verimli bir şekilde kullanmalıyız. Astana maçı öncesinde güzel bir galibiyet oldu. Dört dörtlük değiliz ama zaten bugün kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı.” şeklinde konuştu.

ASTANA MAÇI ÖNCESİ MORAL OLDU

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında 30 Eylül’de Kazakistan’ın Astana ile deplasmanda karşılaşacakları maç öncesinde Gaziantepspor karşısında aldıkları 3 puanın kendilerine moral olduğunu dile getiren Hamza Hamzaoğlu, “Bu maç bize Kazakistan'a gitmeden moral oldu. Astana’yı da yenip, oradan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yaparak galip geleceğiz.” diye konuştu.