Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Felipe Melo'nun takımda kalmasını istediklerini ama gitmek istiyorsa gidebileceğini söyledi.

Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan mazbata töreni sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayacaklarını kaydetti. Tecrübeli teknik adam, "Herhalde birkaç gün içinde imzalayacağız. Konuştuk, anlaştık. İnşallah yeni yönetimimizle birlikte 3 yıl en iyi yerlere gelmek için çalışacağız." dedi.

Transfer çalışmalarının da devam ettiğini belirten Hamza hoca, "Elimizde geniş bir liste var ama bu listeye rağmen çok fazla oyuncu almayacağız. İlk senemizde çok büyük başarı amacımız yok. Adım adım istikrarı koruyarak devam edeceğiz. Geçmiş yıldan daha iyi bir seviyeye gelmeye çalışacağız. İnşallah 3-5 yıl içinde o büyük hedefe doğru adım adım yaklaşmış oluruz." diye konuştu.

FELİPE MELO AÇIKLAMASI

Bilal Kısa ile anlaştıklarını da kaydeden başarılı teknik adam, "Bilal Kısa ile anlaştık, imzalayacağız. 3 yıllık bir sözleşme olacak. Bir kaç gün içerisinde resmi imzaları atacağız. Sabri ile devam etmek istiyorum, son karar yönetim kurulunun. Felipe Melo'nun bizle devam etmesini istiyorum. Ama bir oyuncu gitmek istiyorsa gitmelidir. Bunu Melo için söylemiyorum." ifadelerini kullandı.

Transferde forvet hattı için yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi veren Hamza Hamzaoğlu, "Şuan belirgin olarak forvete bir oyuncu almamız lazım. Onun dışında diğer bölgelere destek amaçlı düşünüyoruz. Belki bir iki tane direk takıma etki edecek oyuncu alabiliriz. Sercan Yıldırım’ı değerlendireceğiz o da bizim oyuncumuz. Eğer olumlu düşünürsek bizle beraber kampa gelir." ifadelerini kullandı.