Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yeni sezon öncesi önlerindeki ilk büyük hedefin Süper Kupa’yı kazanmak olduğunu söyledi.
Cumartesi günü Bursaspor ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesinde TFF’nin hazırladığı Maç Kitabı’na açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, “Oldukça zorlu geçen bir çalışma döneminin ardından Spor Toto Süper Lig şampiyonu olarak çıktığımız Ziraat Türkiye Kupası finalinde Bursaspor’u mağlup ederek ekip hâlinde kulübümüzün tarihine çifte kupalı bir sezon eklemeyi başardık. Sezon boyunca gerçek bir takım hâlinde mücadele eden, saha içinde ve saha dışında büyük fedakârlıklarda bulunan, rakiplerine her zaman saygı duyarak işini yapan ve futbolun bir oyun olduğunu bilerek bundan zevk almaya çalışan oyuncularımı kutluyorum. Ancak futbolda hedefler asla bitmiyor. Her yeni gün, farklı bir ideal için çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki ilk büyük hedef ise TFF Süper Kupa.” diye konuştu.
Bursaspor’un başına gelen teknik direktör Ertuğraul Sağlam’a başarılar dileyen başarılı hoca, “Yaz mevsiminde yaşanılan değişikliğin ardından Bursaspor’a dönen Ertuğrul Sağlam’a bir kez daha başarılar dilemek isterim. Bursaspor’da yaşadığı lig şampiyonluğu ile Türkiye’de büyük bir futbol devrimi gerçekleştiren Ertuğrul Sağlam’ın yeni kariyerinde takımını tekrar zirveye taşımak için mücadele edeceğinden kuşkum yok. Böylesine değerli bir teknik adam ve kadrosunda çok sayıda uluslar arası oyuncu bulunduran bir rakip ile karşılaşacak olmak da son derece heyecan verici. Sezona TFF Süper Kupa şampiyonluğu ile başlama ihtimali, her iki takım için de önemli bir motivasyon olacak. Bu durumun karşılaşmaya heyecan getireceğine ve kalite katacağına inanıyorum.”