Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, doğup büyüdüğü Yunanistan'ın Gümülcine kentine bağlı Susurköy'de akrabalarını ziyaret etti.

Sarı kırmızılı takım, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Yunanistan Süper Ligi takımlarından Panthrakikos ile akşam saat 18.00'da hazırlık maçı yapacak. Karşılaşma öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, doğup büyüdüğü Yunanistan'ın Gümülcine kentine bağlı Susurköy'de akrabalarını ziyaret etti. İlk önce halası Fatma Hamzaoğlu'nu ziyaret eden tecrübeli teknik adam, daha sonra 92 yaşındaki amcası Mümin Hamzaoğlu'nu evine gitti. Doğup büyüdüğü evin avlusunu da gezen Hamza hoca burada basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

"İnsan doğup büyüdüğü yere tekrar döndüğünde çok farklı oluyor." diyen Hamza Hamzaoğlu, "İlk defa gelmiyorum tabii. Sık sık ziyaret ediyorum. Doğduğum yer aynı şekilde kalmış. Küçük bazı değişiklikler var. Tekrar gelip, amcalarımı, dayılarımı ve akrabalarımı görmek güzel oluyor. Yenileniyorum. İnsanlar biraz yaşlandı, gençler ekonomik şartlardan dolayı yurt dışında çalışıyor ama köy aynı şekilde duruyor. Değişen bir şey yok. Çocukluk duyguları içimde." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın hocası olarak tekrardan geri dönmenin mutluluk verici olduğunu vurgulayan Hamzaoğlu, "Çocuklar yavaş yavaş büyüyor. Onların koyacağı hedefler için de bu güzel bir örnek. İnsanlar bulunduğu yerin kabuğuna sığmamalı. Taşmalı ve daha ileriye doğru adım atmalı. İnsan ne isterse başarıyor. Çok uzun bir yolculuktan sonra buraya Galatasaray hocası olarak dönmek güzel bir duygu." diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

"Nerede doğup, büyüdüğümü ve hayatımın nasıl geliştiğini siz de gördünüz. Biz de şükürler olsun zamanında fedakarlıklar yaparak şuan bulunduğumuz konuma geldik. İnşallah bulunduğumuz yere layık oluruz ve insanlara mahcup olmayız. Bunu aynı şekilde sürdürme çabası içindeyim."

Akraba ziyaretleri sonrası köy kahvehanesinde oturanlar ile de tokalaşan Hamzaoğlu, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.