Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 2-0 geriye düştükleri Kasımpaşa karşısında durumu 3-2'ye getirmenin şampiyonluk yolunda çok önemli olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, "Güzel bir zeminde daha iyi bir futbol ortaya çıkar diye düşünüyorduk. Maça iyi başlayamadık. Rakibimiz de bizi çözme adına uzun oynayınca ortaya güzel bir oyun çıkmadı. 4-5 tane net pozisyonumuz olmasına rağmen içeriye 2-0 mağlup girdik. Oyuncularımızın daha sakin olmaları gerektiğini konuştuk. Golü düşünmekten oyunu bıraktığımızı oyundan koptuğumuzu önce oyunu yakalamamız gerektiğini futbolculara söyledik. İkinci yarı başında bunları uyguladık ve skoru bulduk. İyi bir mücadele oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 2-0'dan durumu 3-2'ye getirmek bu yolda çok önemliydi." dedi.

Burak Yılmaz'ın attığı gol sonrasında formasını çıkararak sarı kart gördüğü pozisyon için ise Hamzaoğlu, şunları kaydetti:
"Öyle bir maçta öyle bir gol attı ki sarı kartı düşünecek durumda değil. Burak İnşallah bundan sonra bizi yalnız bırakmaz. Oyuncu o anda coşku ile yapabiliyor. Skoru bulsak Burak'ı oyuna almayacaktık. Kaza bela olmadan Burak maçı bitirdi."

Öte yandan Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak'ın maçın bitiminde yaşadığı rahatsızlık hakkında Hamza Hamzaoğlu, "Abdürrahim Albayrak'a geçmiş olsun. Yakında biz de fenalaşacağız. Bir daha böyle sıkıntı yaşamasın. Albayrak bazen kendini fazla kaptırıyor." diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, yarın akşam Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki derbi maçı yarın akşam rahat bir şekilde seyredeceklerini kaydederek, "Bizim için hangisi hayırlısı ise o olsun." dedi.

TAKIMA ÜÇ GÜN İZİN VERİLDİ

Milli maç arası nedeniyle Galatasaray'da futbolculara üç gün izin yapacağı açıklandı.