Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmanın böyle bitmesinde en büyük etkenin kendisi olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında 2-0 öne geçtiği maçta İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, yolunda giden bir şeyi tabiri caizse bozduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Oyun istediğimiz gibi başladı. Rakibi kendi sahasına hapsettik. Pozisyonlar bulduk. Selçuk ile öne geçtik. Sonrasında durumu 2-0 yaptık. Yapmış olduğumuz değişiklikler tersine döndü. Bu maçta kaybedilen iki puanın sorumlusu benim. Hem oyuncular hem de camiadan özür diliyorum. Bu durumu kendi içimizde konuşacağız. Sahada kim olursa olsun, bu işi bu duruma getirmememiz gerekiyordu. Onları biz de değerlendireceğiz. Bu maçın böyle olmasındaki en büyük etken bendim. Kötü giderken kendimi sorgularım. Biz yaptığımız hataları düzeltmeye çalışacağız. Oyuncuların yaptıkları her şeyi üzerimize almayacağız. Düzelteceğimiz şeyler var. Bir şekilde 2-0'lık skoru korumalıydık."

"ASLA HEDEFİMİZDEN KOPMUŞ DEĞİLİZ"

Yasin'in, Dzemaili ile değiştirmesini de yorumlayan Hamzaoğlu, "Yasin iyi oynamaya başladı. İçimiz ağlayarak bu değişikliği yaptık. Selçuk ve Hamit çok yorulmuştu. Dzemaili'yi görelim hem de kontrollü olalım diye düşündük. Ancak beklediğimiz gibi sonuç alamadık. Asla hedefimizden kopmuş değiliz. Bu maç bizi birbirimize kenetledi. Sezon sonunda kararlı bir şekilde hedefimize ulaşacağız. Bugün iki puan kaybettik. Çok hırslandık ve üzgünüz. Kazandığımız bir maçı berabere bitirdik. Hedefimizden şaşma yok." dedi.

Öte yandan Chedjou ile İstanbul Başakşehir yardımcı hocası arasında yaşanan tartışmalar konusunda ise Hamzaoğlu, şunları kaydetti:

"Erol hoca topu kenardan atınca istemeyerek olaylar oldu. İçerde neler olduğunu fark etmedi. Büyük bir olay olduğunu sanmıyorum."