Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligde kalan 4 maçı kayıpsız geçip mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi.

Sarı kırmızılı takımın Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Torku Konyaspor'u 1-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli hoca, "Bugün karşımızda iyi bir takım vardı. İyi mücadele edeceğini bildiğimiz bir takım vardı. Pozisyon bulmakta zorlandık. Herşeye rağmen son dakikalarda da olsa 1-0 kazanmayı başardık. Bundan sonraki maçlarda sabırlı oynamanın önemli olduğunu hatırlatarak kalan 4 maçı kayıpsız geçip mutlu sona ulaşmak istiyoruz." dedi.

Bir gazetecinin Beşiktaşlı Olcay Şahan'ın 'Bizden daha çok Galatasaray baskıyı hissediyor' açıklamasını hatırlatması üzerine ise Hamza Hamzaoğlu, "Herhangi bir baskı altında değiliz. Oyuncularım ve ben çok rahatız. Hayırlısı ile bu işi bitireceğimizi düşünüyoruz." diye cevap verdi.

Hamzaoğlu, Sneijder ve Burak'ın gribal enfeksiyona rağmen maça çıktıklarını ve iyi mücadele ettiklerini sözlerine ekledi.