Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Mersin İdmanyurdu maçını kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Hamza Hamzaoğlu, 1-0 kazandıkları maç sonrası yaptığı açıklamada, ligin sonuna geldikçe zorlu maçlara çıktıklarını ifade ederek, "Zor bir maça çıktık. Mersin beklediğimiz bir mücadeleyi verdi. Erken bulduğumuz golden sonra kontrollü oynadık, bunu başardığımızı düşünüyorum. Ancak çok fazla pozisyon verdik. Muslera önemli kurtarışlar yaptı. Kendisini ayrıca tebrik ediyorum. Bu tür maçları oynamak kolay değil ama kontrollü oynamaya alıştık ve bunu başarıyoruz. Kalan 3 maçta iyi performans gösterip sezon sonunda başarıya ulaşmak istiyoruz. Ben her iki takımı da tebrik ediyorum. Ancak bugün gerçekten de Mersin takımı bize çok zor anlar yaşattılar. Kazandığımız için mutluyuz." şeklinde konuştu.

Son haftalarda gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını da kabul eden Hamzaoğlu, "Gol yollarında son haftalarda sıkıntılarımız var. Sebeplerini biliyoruz. Ancak son haftalarda kontrollü oynamak zorundayız. Bugünde golü erken bulduk ve kontrollü futbol oynadık. Sürekli atak oynamak son haftalarda artık mümkün değil. Bundan sonra çok bol gollü maçlar izlemek mümkün değil" ifadelerini kullandı.

Bundan sonraki her maçın aynı zorlukla geçeceğini bildiklerini anlatan Hamza Hamzaoğlu, "Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçları kolay olmayacak. Bizim maçlarımız ne kadar zorsa rakiplerimizin de maçları zor. Sezon sonunda hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.