Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, skora göre oynamayı iyi bildiklerini belirterek, “Kupayla kapatmıştık kupayla başladık” dedi.

Kazandıkları Süper Kupa finalinin ardından basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, bu akşam istedikleri gibi bir maç oynamadıklarını kaydetti. Hamzaoğlu; “Kazanma alışkanlığını sürdürdük. Geçtiğimiz sezon iki kupayla kapadıktan sonra Süper Kupa bizim için çok önemli bir anlam kazanmıştı. Bu maça da ona göre hazırlandık. Ama bazı oyuncularımız yüzde yüz performanslarına ulaşmadığı için sahada sıkıntılar yaşadık. Bursaspor’un atakları da oldu. Takım güven veriyor. Skora göre oynamayı biliyor. Kupayla kapatmıştık kupayla başladık.” ifadelerini kullandı.

“OZAN LİSTEMİZDE VARDI, KONUŞMUŞTUK ERTUĞRUL HOCAYLA”

Bundan sonraki transfer politikasını değerlendiren Hamzaoğlu, "Önemli olan oyuncuların performansını en üst seviyeye çekebilmek. Önemli sebeplerimiz var ama bunun sebepleri belli. Bazı oyuncularımız henüz hazır değiller. Her fazla oyuncu faydadan çok zarar getirir. Sadece transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Ozan listemizde vardı, konuşmuştuk Ertuğrul hocayla. Vermeyi düşünmedi. Şu anda bir şey yok.” diye konuştu.

“GELİRSE DE HAYIR DEMEYİZ”

Taraftarın İbrahimovic transferini istemesini değerlendiren Hamzaoğlu, “Taraftar istiyor, istemek güzel bir şey. İbrahimovic iyi bir futbolcu. Hiç kimsenin hayır diyemeyeceği bir oyuncu ama her şeyin de bir bedeli var, uyumu var. bunların hepsini düşünerek transfer yapmak durumundayız. Almış olsak kadromuza renk katar. Biz hiç görüşmedik kendisiyle. Basında sürekli bir İbrahimovic. Gelirse de hayır demeyiz.” şeklinde konuştu.

“VOLKAN ŞEN İLE İLGİMİZ OLMADI”

Hamzaoğlu, Volkan Şen ile ilgili tasarrufumuz, ilgimiz olmadı. Şu anda bu şekilde devam edeceğiz.” dedi.