Ziraat Türkiye Kupası Yarı final rövanş maçında Medicana Sivasspor’a 2-1 yenilmesine rağmen ilk maçın avantajıyla tur atlayan Galatasaray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, “5 dakikada 2 gol yeyince her şey değişti. Oyun daha hızlı gelişmeye başladı. Sivasspor daha çok umutlanarak üstümüze gelmeye başladı. Her şeye rağmen mağlup olsak bile finale kalmayı başarmış olarak dönüyoruz.” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, oyuncularını gösterdikleri mücadeleden dolayı kutlayarak, “Burada her ne kadar ilk maçın avantajıyla sahaya çıksak da, Sivasspor’un ligin sonuna doğru oynayacağı Galatasaray maçında hem prestiji hem de son şansını kullanacağını bekliyorduk. Öyle de bir maç oldu. İlk gole kadar aslında kontrollü oynadık, oyun bizim istediğimiz gibi geçiyordu. Sivasspor’un da atakları olacağını biliyorduk, fakat gol yemeden yakaladığımız pozisyonları değerlendirmeyi amaçlıyorduk. Pozisyona da girdik, fakat değerlendiremedik. 5 dakikada 2 gol yeyince her şey değişti. Oyun daha hızlı gelişmeye başladı. Sivasspor, daha çok umutlanarak üstümüze gelmeye başladı. Her şeye rağmen mağlup olsak bile finale kalmayı başarmış olarak dönüyoruz. Oyuncularımı ortaya koyduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Sahada uzun zamandır maç oynamayan oyuncularım da vardı. Hepsi yüreklerini ortaya koydu. Güçleri bazen yetti, bazen de yetmedi ama hepsine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sivasspor’u mücadelesinden dolayı kutluyorum.” diye konuştu.

Maç sonrası yaşanan gerginlik ile ilgili bir soru üzerine Hamzaoğlu, “Aslında bunları konuşmak pek doğru değil, ama oyuncum yanlış yerden içeri girmek istedi. Özel güvenlik görevlisi, sakin bir şekilde yol gösterebilirdi. Dzemali yabancı zaten. Önceden önlemini al, yönlendir. Oyuncumu ittirmesi benim zoruma gitti. Sen güvenlik görevlisisin, ama o da oyuncu. Sivasspor Başkanı Meçnun Otyakmaz'a teşekkür ediyorum. Teşekkür ediyoruz çok yakından ilgilendi Maç öncesi karşıladılar, bugün de yanımızdaydı sürekli” ifadesini kullandı.