Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor'u 3-2 yenerek Türkiye Kupası şampiyonu oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada, "Oyuncularım çok kısa sürede maça adapte oldular, toparlandılar. Şampiyon takıma layık bir şekilde oynadılar, kazandılar ve kupayı aldılar, onları tebrik ediyorum." dedi.

Başarılı teknik adam, kupa töreninin sonunda şunları dile getirdi: "Bugün sezon başından beri yaklaşık 12 maç oldu mücadele verdiğimiz Türkiye Kupasını müzemize götürüyoruz. Şampiyonluktan sonra bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Oyuncularımız bu maçın bilincinde olsalar da bütün bir sezonun yorgunluğu üzerlerine boşalınca bu maçta zorlandık. Oyuncularım çok kısa sürede maça adapte oldular, toparlandılar. Şampiyon takıma layık bir şekilde oynadıklar, kazandılar ve kupayı aldılar, onları tebrik ediyorum. Bursaspor'u da tebrik ediyorum. İyi oynadılar. İnşallah bundan sonraki senelerde kupayı almayı başarılar. Onları da tekrar tebrik ediyorum."

MELO İLE SABRİ SARILDI, SORUN YOK

Hamzaoğlu, bir gazetecinin, 'Saha içinde sizi çok heyecanlı gördük, neler yaşadınız?' şeklindeki soruya şu karşılığı verdi: "İkinci kupayı almanın tabi ki heyecanı var. Beni saha kenarında heyecanlandıran şeyler olmayan işlerdi. Sezonun son maçını oynamak kolay değil. O yüzden biraz kenarda heyecanlı göründüm ama sağ olsun futbolcular her şeyin farkındaydılar. Melo ve Sabri sarıldılar şimdi bir şey yok. Saha içinde olur böyle şeyler. Onlar takımı ateşlediler, maçtan sonra da sarıldılar birbirlerine."