Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Kasımpaşa maçının ardından yaptığı değerlendirmede, “Skoru korumak için de inanılmaz mücadele ettik” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında sahasında Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup eden yeşil-beyazlılarda Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu, “Maçın genelinde kazanmak için gerekli mücadeleyi verdik. İlk yarıda iyi oynadığımızı söyleyemeyeceğim. İkinci yarıda daha derli toplu oynadık, skoru da yakaladık. Skoru korumak için de inanılmaz mücadele ettik. 10 kişi kalmamıza rağmen sahadaki oyuncularımız eksik olan arkadaşlarını aratmamak için üst seviye performans sergilediler" diye konuştu.
Hamzaoğlu, oyuna sonradan giren futbolcuların katkılarının kendisini mutlu ettiğini dile getirerek, hakemin penaltı ve kırmızı kart kararına ilişkin ise, “Görmedim, bu konuda yorum yapamam" dedi.
Kasımpaşa cephesi
Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise yenilgiye rağmen futbolcularının mücadelesinden mutlu olduğunu belirterek, “Maçın beklediği gibi çok çekişmeli geçtiğini ifade eden Özdeş, "Stadın ambiyansı çok iyiydi. Bursaspor taraftarları çok centilmendi ve takımlarının galibiyetine büyük katkı yaptılar. Hakemler de iyi maç yönettiler” diye konuştu.