Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Zlatan İbrahimovic'in transfer iddiaları için Bilenler beni şimdiye kadar aramadı. Benim haberim yok. Resmi teklifte bulunmadık dedi.

Sarı-kırmızılı takımın sahasında Inter'i 1-0 mağlup ettiği hazırlık maçının bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, "Son maçımızda iyi bir takıma karşı kendimizi gördük. Yeni katılan arkadaşlarımızı gördük. Oyuncularımın performansından memnunum. 90 dakika çıkarabilecek durumdalar. Galatasaray'a yakışan şekilde mücadele ettiler." diye konuştu.

İBRAHİMOVİC'TEN HABERİM YOK

Hamza Hamzaoğlu, futbol kamuoyunda Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Zlatan İbrahimovic, sorularına ise “Bilenler beni aramadı daha şimdiye kadar. Benim haberim yok. Resmi bir teklifte bulunmadık.” diye cevap verdi.

MELO GİTMEYİ DÜŞÜNÜYOR

Galatasaray'dan ayrılmak istediğini açıklayan Melo'nun takımdan ayrılmayı düşündüğünü birkez daha açıklayan başarılı teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Melo gitmeyi düşünüyor. Melo bize ‘Ben artık burada şampiyonluklar yaşadım. Şampiyonlar Ligi’nde oynadım. 4. yıldızı da taktık, artık burada misyonumu tamamladığımı düşünüyorum. Farklı bir kulüpte yeniden başlayıp, kendi kariyerim için daha farklı bir havada tekrar başlamak istiyorum’ dedi. Bizde anlayışla karşıladık. Oyuncu bazen bir yerde zamanının dolduğunu düşünüyorsa onda ısrar etmenin anlamı yok. Bu oyuncuya da kulübe de zarar verir. Biz de Melo’ya yardımcı olmak istiyoruz."

Bir gazetecinin "Melo giderse transfere ihtiyaç duyacak mısınız?" sorusuna ise Hamza Hamzaoğlu, " Bakacağız. Bir ayımız daha var. Bu maçı düşünerek hareket etmeyeceğiz. Hamit kısa sürede aramıza dönecek. Çok ciddi bir sakatlığı yok. Hafif bir menisküs yırtığı var. Diğer arkadaşlarımız da boşalacak yerleri doldurabilecek kapasitede” diye cevap verdi.