Galatasaray’ın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Santiago Bernabeu Kupası’nda Real Madrid karşısında alınan 2-1’lik mağlubiyetin ardından bir basın toplantısı düzenledi.

Real Madrid kulübüne davetinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Hamzaoğlu, “Kazanmayı arzu ederdik, ama 2-1 mağlup olduk. Oyuncularım bu maça yakışır şekilde mücadele ettiler. Buraya gelen binlerce taraftara iyi bir futbol izlettiğimizi düşünüyorum. Güzel pozisyonlar da oldu keyif dolu bir gece oldu. Real Madrid’i tebrik ediyorum. Ortaya koydukları mücadeleden dolayı takım oyuncularımızı da tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Jose Rodriguez’le ilgili soruyu yanıtlayan tecrübeli teknik adam, “Rodriguez’den memnunum. Bu akşam beklediğimizden de iyi oynadı. Onun potansiyelinin farkındayız zaten. Her geçen gün daha da iyi olacağını düşünüyorum. Kulübümüz iyi bir oyuncu kazandı diye düşünüyorum. Ona geçmişte bu değerleri katan kulüplerin hocalarına da teşekkür ediyorum” dedi.

Oyuncularını tek tek değerlendirmek istemediğinin altını çizen Hamza Hamzaoğlu, takımdaki 26 kişinin hepsini gözünü kırpmadan her maçta oynatabileceğini söyledi.

Hamzaoğlu, önceki maçlara göre Real Madrid gibi bir takım karşısında kendi kalitelerinin de biraz üst seviyeye çıktığını ancak hala hazırlık döneminde olduklarını belirterek şunları dile getirdi: “Sağ olun ilk beraberlikte tipik Türk davranışını uyguladık yine. Canınız sağ olsun. Biz bu yolda doğruları uygulamaya devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki haftalarda taraftarımızın desteğiyle bize inanan insanların desteğiyle yolumuza doğru bir şekilde yürüyüp iyi bir şekilde noktalayacağız.”