Kahramanmaraşspor taraftarları için hazırlanan "Happy Kahramanmaraşspor" kredi kartı düzenlenen törenle tanıtıldı.

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Ufuk Bilgetekin, bir otelde gerçekleştirilen kart tanıtımında yaptığı konuşmada, yapmış oldukları yatırımlar sayesinde Kahramanmaraşspor'u PTT 1. Lige taşıdıklarını söyledi.

Kahramanmaraşspor'u aldıklarında takımın 3. Lig'de olduğunu hatırlatan Bilgetekin, "Yaptığımız yatırımlarla üçüncü ligden ikinci lige, oradanda şuanda bulunduğumuz PTT 1. Lige taşıdık. Tabi futbol kulüplerinde başarı, sahada ölçülmüş olsa da biz yöneticiler olarak, hem sahada hem de saha dışında Kahramanmaraş ve Kahramanmaraşspor'u en iyi şekilde temsil etmek için her geçen gün farklı bir yeniliğe imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Happy Kahramanmaraşspor kartımız da tüm taraftarlarımıza ve Kahramanmaraş halkına hayırlı olsun."

Türkiye Finans Ödeme Sistemleri Pazarlama Müdürü Murat Kibaroğlu ise Happy Kahramanmaraşspor kartının avantajları hakkında bilgi verdi.

Kibaroğlu, kulüp başkanı Bilgetekin ile futbolcular Serkan Özsoy ve Erhan Kurt'a Happy Kahramanmaraşspor kartını verdi.

Tanıtım toplantısına, Genç Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit ve taraftarlar katıldı.