Bursaspor’un yetenekli kalecisi Harun Tekin, Galatasaray karşısında daha çok pozisyonlara girdiklerini ifade ederek, 3 puanı hak edecek oyun ortaya koyduklarını, ancak şansız bir gol yediklerini söyledi.
Bursaspor’un genç futbolcusu Mert Örnek ve tecrübeli file bekçisi Harun Tekin 1-1’lik Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Genç futbolcu Örnek, “Güzel bir maç oldu. Kaçan pozisyonlarımız oldu. Son dakikalarda pozisyonum oldu. Furkan pası bana verdi. Ben biraz geç kaldığımı düşünüyorum. Hamza hoca bizim maçlarımızı hep izliyor. Bugün bize şans verdi. Önümüzdeki maçlarda da şans vereceğini düşünüyorum” diye konuştu.
“3 PUANI HAK ETMİŞTİK”
Tecrübeli kaleci Harun Tekin ise, “İyi mücadele ettik. 2 haftadır iyi mücadele edemiyorduk. Bugün daha iyi oldu. Daha çok pozisyonlara girdik. 3 puanı hak etmiştik. Ama şansız gol yedik. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.
“SON 3 HAFTAYI EN İYİ ŞEKİLDE BİTİRMEK İSTİYORUZ”
Taraftarların desteği ile ilgili sorulan soruya Tekin, “Biz iyi mücadele ettikten sonra taraftarımız hep arkamızda. Bunu Beşiktaş maçından sonra gördük. Bizi çok güzel karşıladılar. Biz de elimizden gelen iyi mücadeleyi gösterip, son 3 haftayı en iyi şekilde bitirmek istiyoruz” diye cevapladı.