HATAY (AA) - Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu'nda mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor'un idari menajeri Erdal Oktay, "Avrupa maçlarına alışmamız zaman alıyor. Karşılaştığımız takımlar gerçekten çok deneyimli ve başarılı, hepsinin kalitesi oldukça yüksek ama biz de alışacağız." dedi.

Oktay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde bu hafta konuk ettikleri UMMC Ekaterinburg karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen kaçan galibiyete üzüldüklerini söyledi.

Son iki periyotta sıkı bir hücum yaptıklarını belirten Oktay, şunları kaydetti:

"Hatay ekibi olarak FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde ilk defa yer alıyoruz. Oyuncularımızdan sadece üçü daha önce Avrupa ligi maçlarında yer aldı. Avrupa maçlarına alışmamız zaman alıyor. Karşılaştığımız takımlar gerçekten çok deneyimli ve başarılı, hepsinin kalitesi oldukça yüksek ama biz de alışacağız. UMMC Ekaterinburg maçında ilk başlarda tutuk oynadık ama son iki periyot gayet iyiydik. Buna rağmen maalesef karşılaşmadan 73-64 mağlup ayrıldık. Bundan sonraki maçlarda daha iyi olmak için daha güçlü mücadele edeceğiz. Amacımız Türkiye'yi, Hatay'ı daha iyi şekilde temsil etmek."

Oktay, sahalarında oynadıkları tüm maçlarda kazanmayı hedeflediklerini belirtti.