Samsun Süper Amatör Ligde mücadele eden ve ligin bitimi ile şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükselen Havza Belediyespor, Mehmetçik Meydanı'nda kutlama yaptı.

Samsunda oynanan maçta Telekom Spor'u 3 – 1 yenen Havza Belediyespor ligin bitmesi ile Süper Amatör Lig şampiyonu olarak BAL’a yükseldi. Futbolcular ve Havzalılar şampiyonluğu Mehmetçik Meydanında doyasıya kutladı.

    Maç sonu Havza’ya gelen Havza Belediyespor yöneticileri ve futbolcuları Havzalılar tarafından karışlandı. Düzenlenen şampiyonluk konvoyunun ardından Mehmetçik Meydanı'nda şampiyonluk kutlaması yapıldı.

    Şampiyonluk kutlamasında bir konuşma yapan Havza Belediyespor Başkanı Aziz Pekşen başarıda takımdaki birlik ruhunun önemine dikkat çekerek, “Yakalanan başarıda oyuncularımız kadar bizlere destek olanlarında katkısı büyük. Şehrimize hayırlı olsun. Tarihi birileri yazar, birileri yaşar, birileride okur. Biz tarih yazdık. Geçen yıl burada kutlama yaparken BAL sözü verdik. Şimdi hedef 3. Lig.” dedi.

    Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise “Bugün çok mutluyuz. Havza Belediyesi olarak her zaman Havza Belediyespor’un yanındayız ve destekçisi olacağız. İlçemize yaşattıkları mutluluktan ötürü kendilerini kutluyor ve yollarında başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdeki sene 3. Lg sevinçinide burada aynı şekilde kutlarız.” diye konuştu.