Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Muay Thai ve Kick Boks branşlarında faaliyetlerine başladı. Muay Thai branşında Baş antrenör Mehmet Yanık, Kick Boks branşında Baş antrenör Murat Akman ile çalışma kararını aldı ve bunun ilk meyvesini Mersin iline bağlı Tarsus ilçesinde yapılan Muay Thai Akdeniz Bölge Şampiyonasında aldığı madalyalarla aldı.

Akdeniz Bölge Şampiyonası'nda 18 madalya alan sporcularımız büyük bir başarının ilk adımını attı. Aldığı başarılar sonucunda HBB Spor kulübü Türkiye Şampiyonasına 6 sporcu ile katılmaya hak kazandı.
Takım antrenörü Mehmet Yanık yaptığı açıklamada, “Ülkemizin Muay Thai branşında en etkili bölgesi olan Akdeniz Bölgesinde sporcularımızın yıllardır bu sporla uğraşan diğer spor kulüplerine nispet yaparak böyle bir başarıya imza atmalarında en büyük pay, şüphesiz sporcularımızdan maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Sayın Lütfü Savaş’ındır. Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünde eğitim alan sporcularımız Belediyemizi, İlimizi, Bölgemizi ve Ülkemizi spor arenasında en iyi şekilde temsil etmeleri ay yıldızlı bayrağımızı hem kalbimizde, hem de gönderde dalgalandırmak adına ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerine inanıyor ve çalışmalarının ve başarılarının artacağına inanıyoruz.” ifadelerine yer verdi.