MALATYA (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, 15. haftada Adana Demirspor ile yapacakları maçı kazanıp kötü gidişata son vermek istediklerini söyledi.

Ravcı, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, futbolun doğasında olan ve bütün takımların karşılaşabileceği bir düşüş yaşadıklarını ifade etti.

Son 4 haftada sadece bir puan aldıklarını hatırlatarak bunun hedefe oynayan bir takım için sıkıntı olduğunu aktaran Ravcı, "Ama hiçbir zaman da bahanenin arkasına sığınmadık. Kötü bir gidişat varsa bunu düzeltmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz." dedi.

Ravcı, sahip oldukları oyuncu grubuna her zaman güvendiklerini belirterek, "Son 4 haftada kaybettiğimiz puanların yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Kaybettiğimiz puanları telafi etmek için önümüzdeki Adana Demirspor maçını ve daha sonraki maçları kazanmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Takım olarak hedeflerinin her zaman şampiyonluk olduğunu dile getiren Ravcı, şunları kaydetti:

"Büyük bir camiayız. Ne kadar zor günler geçirsek de bunun üstesinden gelebilecek bir camiayız. Bu durumu kendi aramızda oyuncularımızın moral ve motivasyonunu bozmadan düzelteceğiz. Karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. Ben onlara inanıyor ve güveniyorum. Bu durumun üstesinden gelip 4 haftadır beklediğimiz puanlara, galibiyetlere kavuşacağız. 4 haftalık kötü gidişatın ardından Adana Demirspor ile karşılaşacağız. Sahamızda kazanmamız gereken bir maç. Amacımız Adana Demirspor maçını kazanıp kötü gidişatı son vermek. Hedefimizde hiçbir sapma yok. Kalan maçlarda, ikinci yarıda gerekenleri yapıp mücadelemize devam edeceğiz."


- Adana Demirspor maçı hazırlıkları

Evkur Yeni Malatyaspor, iç sahadaki Adana Demirspor maçının hazırlıklarına başladı.

Sarı-siyahlı takımın futbolcu ve teknik heyeti, İstanbul'daki terör saldırısını protesto amacıyla antrenman sahasında Türk bayrağı açtı.

İdman öncesinde teknik direktör İrfan Buz, futbolcularla toplantı yaptı. Antrenmana hafif tempolu koşuyla başlayan futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından topla çalıştı.