Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde yaş haddinden emekli olan Kazım Tekin’e, hentbol ailesi tarafından veda yemeği verildi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Fazlı Bayram Hadi, Turhan Cemal Beriker Bulvarı, Can Kardeşler lokantasında verilen yemekte yaptığı konuşmada, Kazım Tekin ile Adana’da görev yaptığı 9 yılı uyum içinde geçirdiklerini, spor ailesine katkıda bulunmak için mesai kavramı gözetmeden birlikte görev yaptıklarını söyledi.
Hentbol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Metin Muhacir, uzun yıllardır tanıdığı, Kazım Tekin’in kendisine bazen bir baba bazen bir ağabey olduğunu, Hentbol sporuna ilk onunla tanıştığını ve kendisi tanımaktan ise çok mutlu olduğunu belirtti.

Gençlik Hizmetleri Eski Spor Şube Müdürü Kazım Tekin, hentbol ailesi tarafından adına düzenlenen yemeğin kendisini çok onurlandırdığını ve duygulandırdığını söyledi. Aslında on yıl önce emekli olmayı düşündüğünü, o zaman yeni atanan İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi sporun içinden gelen, spor ve sporcuyu seven kişiliğini gördükten sonra emekli olma fikrinden vazgeçtiğini ifade etti.
-