Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde sezonu şampiyon olarak tamamlayarak Avrupa Kupaları'nda mücadele edecek Yenimahalle Belediyespor’un, EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi ön elemelerindeki rakipleri belli oldu. Avusturya’nın başkenti Viyana’da çekilen kurada toplam 8 takım 4’lü olarak 2 grupta mücadele edecek. 2. Grupta yer alan Yenimahalle Belediyespor’un rakipleri ise, Danimarka’dan Team Esjberg, Romanya’dan HCM Baia Mare ve Belarus temsilcisi BNTU-BELAZ Minsk Reg. oldu

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE ZOR SINAV

Yenimahalle Belediyespor’un da içinde bulunduğu 2. Grup “Ölüm grubu” olarak nitelendirilirken, Team Esjberg ve Yenimahalle Belediyespor favori olarak gösteriliyor. 12-13 Eylül tarihlerinde karşılaşacak olan iki ekol takımın mücadelesinin 2. grubun gidişatını belirlemesi bekleniyor.

YAŞAR: HEDEFİMİZ AVRUPA

Rüya gibi bir sezonu geride bıraktıklarını hatırlatan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Zorlu bir sezonu 3 kupayla geride bıraktık. Bu sene en büyük hedefimiz Türkiye’de yaşadığımız başarıları Avrupa arenasına taşıyarak, elit takımlar kategorisine girmek. Bu doğrultuda oynayacağımız Şampiyonlar ligi ön eleme mücadelelerinde takımımıza başarılar diliyorum.” dedi.