Birinci etap kampı için Bolu’da bulunan Kardemir Karabükspor’un Hırvat teknik direktörü İgor Tudor, Avrupa’nın en güçlü ve önemli liglerinden biri olan Süper Lig’de takım analizlerini yaparak lige hazırlanacaklarını söyledi.
Birinci etap kamp çalışmalarını sürdüren kırmızı-mavili ekip akşam idmanında ağırlık çalışması, kondisyon ve düz koşu yaptı. Kırmızı-mavili ekibin idmanına yeni transferi Dany de katıldı.
İdman sonrası açıklamalarda bulunan Hırvat hoca İgor Tudor, Karabükspor’da olmaktan çok mutlu olduğunu, oyuncular arasında çok güzel bir atmosfer olduğunu ve bir aile kulübü olduğunu geldikten sonra gördüğünü söyledi.
“Çok iyi bir futbol oynayan bir Karabükspor olacak”
Türkiye ligini tanıdığını da anlatan Tudor, “Süper Lig Avrupa’nın en önemli ve güçlü liglerinden bir tanesi. Önceden bildiğimiz bir lig. Çoğu takımda kaliteli oyuncular var ve güçlü takımlar yer alıyor. Her takım her takımı yenecek güçte. Ona göre analizlerimizi ve çalışmalarımızı yaparak lige çok iyi hazırlanacağız. Burada tek bir amaç için bulunuyorum takımı başarılı bir noktaya çıkarmak. Elimizden geleni yapacağız ve bundan kimse şüphesi olmasın. Çok iyi bir futbol oynayan bir Karabükspor olacak taraftarın karşısında” dedi.