Euro 2016 elemeleri A Grubu maçında Türkiye, Hollanda'ya konuk oluyor. Hollandalı ve Türk taraftarlar 54 bin kişilik Amsterdam Arena'ya gelmeye başladı. Çok renkli bir şekilde taraftarlar kendi formaları ve atkıları ile takımlarını destekliyor. Hollandalı bir taraftar, elinde Hollanda ve Türkiye atkısı ile maçın dostluk havası içerisinde geçmesini diledi.

TSİ 21.45'te başlayacak müsabakayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Brych yönetecek. Mark Borsch ve Stefan Lupp'un yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Mike Pickel, yardımcı hakemleri ise Bastian Dankert ve Marco Fritz olacak. Hollanda, 6 puanla grubun 3. sırasında bulunurken, A Milli Futbol Takımı ise 4 puanla 4. sırada yer alıyor.

Hollanda ve Türkiye'nin saat 21.45'te oynayacakları zorlu 90 dakikada takımların muhtemel 11'lerinin şöyle olması bekleniyor:

Stat: Amsterdam Arena
Hakemler: Felix Brych, Mark Borsch, Stefan Lupp (Almanya Futbol Federasyonu)

Hollanda: Jasper Cillesen (Ajax), Gregory Van der Wiel (PSG), Stefan de Vrij (Lazio), Bruno Martins Indi (Porto), Daley Blind (Manchester United), Nigel de Jong (Milan), Jordy Clasie (Feyenoord), Wesley Sneijder (Galatasaray), Luciano Narsingh (PSV), Ibrahim Afellay (Olympiakos), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04)

Türkiye: Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir), Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Serdar Aziz (Bursaspor), Hakan Balta (Galatasaray), Caner Erkin (Fenerbahçe), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Selçuk İnan (Galatasaray), Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Gökhan Töre (Beşiktaş), Hakan Çalhanoğlu (Bayer Leverkusen), Burak Yılmaz (Galatasaray)