Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Olağan Genel Kurulu öncesinde demokratik bir seçim olması yönünde görüş bildirdi. Hacıosmanoğlu, şahsi menfaatler yerine Türk futbolu menfaatinin korunması gerektiğini savundu.

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Demokratik bir seçim yapılacak. Adaylar var herkes hür iradesi ile kimi desteklemek istiyorsa desteklesin. İçeride de aynı şeyleri söyledik. Kulüp başkanları karar veriyor ama delege yapısı var. Kimin kime oy vereceği belli değil." ifadelerini kullandı.

Adaletsizlikten herkesin şikayetçi olduğunu belirten Hacıosmanoğlu, "Kimi seçerseniz seçin. İnsanlarda Allah korkusu ve vicdan korkusu yoksa, adalet sağlanmıyorsa bunları kontrol edemiyorsunuz. Zaten bu sorunları yaşıyoruz. İyi niyet temennisinde bulunmak güzel, her toplantıda bulunmak güzel. Dışarı çıktığımızda ise şahsi menfaatin korunması için her şey yapılıyor. Oysa şahsi değil Türk futbolunun menfaatini korumamız lazım. İçeride de konuşmalarımızda bunu söyledik. Orada bir yarış olacak. Demokratik bir seçim olsun. Herkes hür iradesi ile oyunu kullansın. Seçilen kimse Türk futbolunu adaletli yönetsin. Bizim tek istediğimiz o." şeklinde konuştu.