Günün Bombası Nasıl Oynanır?
iddaa programından seçilecek bir futbol karşılaşmasının 2,5 Gol Altı Üstü, Maç Sonucu (1,0,2), Çifte Şans, Handikap,Karşılıklı Gol Var Gol Yok oyunları için, belirlenecek bir saat itibarı ile avantajlı oranlar ile Günün Bombası sunulacaktır. Maçın oynanacağı gün sunulacak günün bombası maç ve oran bilgileri iddaa.com’da duyurulacaktır. İlgili maçın MBS'si ilgili maçın içinde bulunduğu programda yer alan ile aynı olacaktır. Günün bombası sürpriz olarak farklı gün ve saatlerde sunulmaktadır. 

1 Kasım 2015 Pazar günü oynanan maçların sonuçları, iddaa maç sonuçları ve günün canlı skor bilgilerine FutbolArena'da ulaşabilirsiniz.

Galatasaraylı taraftarlar takımlarını böyle uğurladı
FutbolArena - İddaa severler için bülten yine dopdolu! 1 Kasım 2015 Pazar günü maç sonuçları ve iddaa canlı skor bilgilerini sizler için derledik.

1 Kasım İddaa Maç Sonuçları - Canlı Skor (Bugün) Mobil Maç Skoru ve Biten Maçlar
Canlı sonuçlar için Nesine.com'a ziyaret edip, Futbol sekmesini tıklayabilirsiniz. Bu sekmede yer alan canlı maç sonuçları ve biten maçlar hakkında skorlara ve golleri atan futbolcuların detaylı analizlerine ulaşmanız mümkün.1 Kasım 2015 Maç Sonuçları  ve Mobil skor sayfasında ayrıca canlı izlenebilecek müsabakaları ister mobile olun ister masaüstü, her koşulda HD kalitesinde donmadan izleyebilirsiniz.

Maç Sonuçları Dün-Dünkü İddaa Sonuçları
Nesine canlı maç sonuçları için üye olma şartınız bulunmuyor. Ancak maçları canlı izleyerek takip etmeniz için kesinlikle üye olup, üye girişi yapmanız gerekiyor. Spor Toto Süper Lig, PTT 1. Lig ve EURO 2016 Avrupa Şampiyonası haricinde hemen hemen tüm maçlar Nesine ile şifresiz yayınlanıyor. İspanya La Liga, Almanya Bundesliga, Fransa Ligi ve İtalya Serie A'nın tüm coşkusunu hiçbir ücret vermeden yaşayabiliyorsunuz.