Spor Toto Süper Lig’in yeni takımı Kardemir Karabükspor’ün Teknik Direktörü Ivan Tudor, “Günden güne daha iyi olmak için çalışacağız. Öncelikli hedefimiz ligde kalmak” dedi.
Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde bulunan Termal Otel’de sürdüren Kardemir Karabükspor’da Teknik Direktör Ivan Tudor, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Tudor, öncelikli hedeflerinin ligde kalmak olduğunu ifade ederek, “Bu sene ligde daha çok koşan, mücadele veren, istekli ve çok top yapan Karabükspor izlettirmek istiyoruz. Bu aldığımız ve alacağımız oyunculara da bağlı. Bazen işler istediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Öncelikli hedefimiz ligde kalmak. Bir üst lige çıkmak bizde bir korku ve tereddüt yaratmış değil. Günden güne daha iyi olmak için çalışacağız. Bu durumu atlatmamız için oyuncularımızın sahada fedakarlıklar yapması gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Ivan Tudor, kamp ortamının güzel olduğunu ifade ederek, yeni transferle ilgili açıklamalarda bulundu.
Tudor, “Hava çok sıcak değil çok soğuk da değil. Zamanla yeni oyuncular da gelecek, bunları göreceksiniz. Kulübün işleyiş durumları var, bunlara bağlı olarak yeni oyuncular gelecek. Önümüzde 2 aylık bir süre daha var. Bu süre içerisinde yarında oyuncu gelebilir 1.5 ay sonra da oyuncu gelebilir. Bunları oturup göreceğiz" ifadelerini kullandı.
Bir gazetecinin, kampa katılan ancak sözleşme imzalanmayan Dany ile ilgili soruya ise, “Kendisinden gayet memnunum. Çok iyi işler yapıyor. Çok faydalı olacak. Takımın iyi oyuncularından bir oyuncu” şeklinde konuştu.