İl Spor Güvenlik Kurulu, 2014-2015 sezonu ile ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere Ankara Valiliği'nde toplandı.

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar başkanlığındaki toplantıya, Vali Yardımcısı Mehmet Seyman, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Yarbay İlhan Şen, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, İl Emniyet Müdür yardımcısı Deniz Alemdar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Gökşin, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Kurmay Binbaşı Erhan Cantekin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhan Başoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bülent Korkmaz, Ankara Halk Sağlığı Müdürü Rahmi Acar, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ömer Akbaş, TFF Bölge Müdürü Barış Topçu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Kandazoğlu, TSYD Ankara Şube Başkanı Kerem Öncel ile ilde faaliyet gösteren spor kulüplerinin başkan ve temsilcileri katıldı.

2015-2016 İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısının açılışında konuşan Vali Kılıçlar, "Spor, toplumsal ortak paydamızdır. Ortak akıldır. Kitlelerin buluşma noktasıdır. Sadece bir yarış değildir. Bir ülkenin uygarlık ve kültür seviyesinin göstergesidir. Toplumsal bağları kuvvetlendirmek ve sağlıklı nesiller yetiştirmek için en önemli vasıtalardan birisidir." dedi.

Ardından İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürü Ramazan Karaçam, 2014-2015 sezonu ile ilgili değerlendirmeleri içeren bir sunum yaparak katılımcıları bilgilendirdi.

Yapılan sunumun ardından kurul karar taslağı okunarak üyelerin taslak maddeler hakkındaki görüş ve düşünceleri alındı. Kurulun taslak karar metni, ortaya konan görüş ve değerlendirmeler sonucunda üyeler tarafından imza altına alındı. Toplantının sonunda konuşan Vali Kılıçlar, toplantının ilimiz spor etkinliklerine, sevgi ve dostluğa katkıda bulunması temennisiyle katılımlarından dolayı kurul üyelerine teşekkür etti.