Gençlerbirliği'nin efsane Başkanı İlhan Cavcav son yolculuğuna uğurlandı. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav için kulüp tesislerinde tören düzenlendi. Törene Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, siyasiler, spor camiasının önde gelenleri, kulüp temsilcileri, futbolcular ve sevenleri katıldı.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav için kulüp tesislerinde tören düzenlendi. Törene spor, siyaset ve iş dünyasından oldukça yoğun bir katılım gerçekleşti.

Murat Cavcav'dan ağlatan konuşma

İlhan Cavcav'ın oğlu Murat Cavcav törende duygusal bir konuşma yaptı. Babasıyla ilgili anılarını anlatan Murat Cavcav, "Babamla ilgili söyleyeceklerimi tarihe bırakıyorum. Hoşçakal baba, Hoşçakal büyük başkan" ifadelerini kullandı.

"Keşke beni de gönderseydi"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, tören de yaptığı konuşmada katılımcıları duygulandırdı. Özat, 4 gün önce başkanla görüştüğünü söylerken "Ben onun son hocası oldum ama keşke yaşasaydı da beni de gönderseydi" ifadelerini kullandı.

İlhan Cavcav, Kocatepe Camisi'nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek.