Ingame Group, bilardo oyunu Pool Elite için dünyaca ünlü bilardo sporcusu Semih Saygıner'le işbirliği anlaşmasına vardı.

Ingame Group ile Semih Saygıner’in dünya çapındaki işbirliğini duyurmak için Sofa Hotel Nişantaşı’nda gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Ingame Group Kurucu Ortağı Tuncay Büyükoğlu, "Pool Elite ile global bir başarı hedeflediğimiz için Semih Saygıner ile büyük önem verdiğimiz 5 yıllık bu anlaşmayı imzaladık. İki yıl sonra Facebook platformundaki bilardo oyunları arasında liderliği hedefliyoruz. Saygıner, oyunun gelişim aşamasında da tecrübeleriyle bize destek verdi." dedi.

Semih Saygıner ise "Dünyada bilardo alanında isim yapmış bir Türk sporcusu ile dünya çapında başarı hedefleyen bir Türk şirketinin birlikteliği büyük önem taşıyor. Bu işbirliği yeniden bilardo oynamaya başladığım dönemde gerçekleşti. Böylece hem gerçek hayatta hem de dijital platformda bilardoya dönmüş oldum." ifadelerini kullandı.

Pool Elite’in aynı zamanda Türkiye’de bilardo sevgisinin yaygınlaşmasına katkıda bulunacağını belirten Semih Saygıner, "Sosyal medya günümüzün en büyük gerçeği. Facebook platformunda bu oyunla tanışan birinin gerçek hayatta da bilardo oynayacağını ve bu oyunu seveceğini düşünüyorum." diye konuştu.

5 yıllığına varılan anlaşma gereği Ingame Group, bünyesinde yer alan Elite Oyun stüdyosu tarafından geliştirilen en büyük projelerinden biri olan Pool Elite oyununu dünya çapında Semih Saygıner ile birlikte tanıtmayı planlıyor. Oyun yayıncılık faaliyetleri ise yine Ingame Group bünyesinde yer alan Lokum Oyun tarafından gerçekleştirilecek.