Gençlerbirlği Teknik Direktörü İrfan Buz, kupada yendikleri rakipleri karşısına moralli çıktıklarını ancak mağlup olduklarını söyledi.

Bu akşam çok önemli bir müsabakaya çıktıklarını dile getiren Gençlerbirliği'nde teknik direktör İrfan Buz, "Daha önce rakibimizle kupada karşılaşmıştık ve yenmiştik. Moralimiz çok iyiydi. Maçada iyi başladık. Stancu ile öne geçtik ve El Kabir ile bir topumuz direkten döndü. 2-0’ı yakalasaydık daha farklı olabilirdi. Daha sonra duran toptan bir gol yedik. Geriye yaslanmamamız gerekiyordu. İkinci yarının hemen başında basit bir top kaybı ile ikinci golü yedik. Sonra bu golü telafi etmeye çalıştık. Futbolcularımız baskı kurdular. Stancu sakatlandı. Bu bizi olumsuz etkiledi. Beraberliği de yakalayabilirdik ama olmadı. Son dakikalarda yedeğimiz kırmızı kartlarda üzücü oldu." dedi.

Takımın kalecisi Ferhat ise haftalardır anlamadıkları bir şekilde bir mağlubiyet serisine girdiklerini ifade ederek, "Bugün hep birlikte takım olalım galip gelelim dedik. Alt taraftan kurtulmak istiyorduk. Öne geçtik ancak devreye üsttün gireceğiz dediğimiz an gol yedik. Önümüzde çok önemli bir Balıkesirspor maçı var bu karşılaşmayı kazanmamız lazım." şeklinde konuştu.