Gençlerbirliği Teknik Direktörü İrfan Buz, Bursaspor maçıyla ilgili çok zorlu bir deplasmanda, Türkiye’nin en formda takımına karşı oynayacaklarını söyledi. Süper Lig’de hafta sonu Bursaspor’a konuk olacak Gençlerbirliği günü tek çalışma ile tamamladı.
    Antrenman sonrası Bursaspor karşılaşması ile ilgili düşüncelerini paylaşan Teknik Direktör İrfan Buz, çok zorlu bir deplasmanda, Türkiye’nin en formda takımına karşı oynayacaklarını söyledi. Tecrübeli hoca, "Şimdi bana kime önlem alacaksınız diye soruluyor. Geçen sene birlikte çalıştığım ve iyi tanıdığım bir takım. Benim için Bursa’nın ayrı bir yeri var. Orada teknik direktörlüğe başladım. Takım çok iyi isimler sahip, çıkıştalar ve iyi top oynuyorlar. Bizim durumumuz da malum puana ihtiyacımız var. İki maç üst üste kaybettik. Mücadele gücümüzü yüksek göstererek oradan puanla dönmek istiyoruz.’’ dedi.
    
    Galatasaray karşısında Bursaspor’u izlediğini ve çok formda olduklarını dile getiren Buz, ama Gençlerbirliği’nin de mücadele gücü yüksek olduğunu Bursaspor karşısında boşa 22 puan toplamamış bir takım olduklarını göstermek istediklerini ifade etti.
    Türkiye Kupası’nı da değerlendiren İrfan Buz, 12 puanla guruptan lider ve namağlup çıktıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:
    "Kendi sahamızda Eskişehirspor’a karşı fırsatımız var. Son 16 takım arasında kaldık. Kesinlikle hedefimiz Eskişehirspor’u yenerek son sekiz takım arasına kalmaktır.’’

TAKIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

    Öte yandan İrfan Buz yönetiminde yapılan günün tek çalışması yaklaşık 2 saat sürdü. Günü tek antrenmanına topla ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular daha sonra 5’e 2 top kapma oyununa geçti. Ardından koordinasyon çalışmasına geçen oyuncular, iki gruba ayrılarak savunma ve hücum taktik çalışması yaptı. Son olarak üç takım, dar alanda çift kale maçla çalışma sonra erdi. Kırmızı-Siyahlılar son antrenmanını yarın sabah 10.30’da yaptıktan sonra karayolu ile Bursa’ya gidecek.