İlginç bir maç oynadıklarını belirten Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, pozisyon bulup da gol atamadan gitmenin üzücü bir durum olduğunu söyledi.
TFF 1. Lig’in 7. haftasında Elazığspor evinde ağırladığı Bandırmaspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin açıklamalarda bulundu. Gol atmak için çok çaba sarf ettiklerini dile getiren Ertekin, pozisyonları bulduklarını fakat gol atamadıklarını ifade etti.
İlginç bir maç oynadıklarını vurgulayan Ertekin, “Maçın başında net pozisyonlarımız vardı, değerlendiremedik. Dengeli giderken ilk yarının son dakikalarında bir gol yedik. İkinci yarı bunu çıkarmak için biraz daha önde oynamaya çalıştık ama ne yazık ki ikinci bir gol daha kalemizde gördük. 2-0’dan sonra yine uğraştık, pozisyonlar bulduk. Lakin bugün gol atmamamız için gerekli tüm çabamızı sarf ettik diye düşünüyorum” dedi.
“Mağlubiyetini kendime bağlamıyorum”
Pozisyonlar bulduklarını fakat gol atamadıklarını aktaran Ertekin, “Atamıyorsanız da böyle mağlup olursunuz. Başka şansınız olmaz. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. Hakem arkadaşların biraz daha dikkatli olması lazım. Ceza sahasının içindeki çarpma penaltı olmuyor, orta sahadaki top ele çarpınca serbest vuruş oluyor. Bunlara biraz daha dikkat edilse son derece iyi olacak. Bugüne adar maçları televizyonlar vermiyordu. Bu hatalar gözükmüyordu. Bizim de bu yedinci maçımız, herhalde 5 tane maçta bu olaylar bizim aleyhimize oldu. İnşallah bundan sonra hakem arkadaşlar biraz daha dikkatli olurlar. Bu maçın mağlubiyetini kendime bağlamıyorum. Elazığspor, öyle veya böyle yendi. Onları da tebrik ediyorum. Bizim bu kadar gol kaçırmamız hiç hoş değil. Çok pozisyon bulup da gol atamadan gitmek üzücü” diye konuştu.