Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, rakipleri Trabzonspor'u oynatmadıklarını ancak son vuruşlarda etkisiz kaldıklarını söyledi.

Sarı-lacivertli takımın kendi sahasında Trabzonspor ile golsüz berabere kaldığı karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, oyuncularının son vuruşlarda etkisiz kaldığını belirterek, "Bu hafta başından beri çok iyi hazırlandık. Rakibin nasıl oynayacağını tahmin ediyorduk. Biz de rakibimize karşı ilk defa taraftarımızın bizim için yoğun ilgiyle maça geleceğini biliyorduk. Onları mutlu etmek için rakibi sahalarına hapsettik. Rakibi oynatmadık ve bizim yarı alanımızı kolay geçemediler. Nerdeyse kalemize gelemediler. Futbolun tüm doğrularını yerine getirdik sadece son vuruşta başarısızdık. Bugün erken bir gol bulsaydık farkla kazanırdık. Oyuncularım taktiksel anlamda görevini yerine getirdiği için ama sadece son vuruşlar hariç tebrik ediyorum. Bu coşkulu oyunumuzla şampiyonluk mücadelesinde en büyük aday olduğumuzu bütün kamuoyuna gösterdik.” dedi.

Bir gazetecinin "Maçın hakeminin vermiş olduğu kararları nasıl yorumluyorsunuz?" sorusuna ise İsmail Kartal, “Maçın içinde bir tane net penaltı vardı. Bunlarda olabilir diyoruz.” diye cevap verdi.

Hafta içinde Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun karşılaşmanın hakemini aradığının hatırlatılması üzerine tecrübeli hoca, “Onu kamuoyunun takdirine bırakırım. Hakemler ilgili yorum yapmak istemiyorum.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan maç öncesinde iki takımın teknik direktörünün tokalaşıp tokalaşmadığı şeklindeki soruyu ise İsmail Kartal, “Ersun hocayla koridorda tokalaştık.” şeklinde cevapladı.