Gazianetepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fenerbahçe maçı öncesi yaptığı, “Biz her yerde sonuna kadar Fenerbahçeliyiz” cümlesinin tepki çekmesi üzerine söylemlerine açıklık getirdi.
Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-1’lik skorla mağlup olan Gaziantepspor’da Teknik Direktör İsmail Kartal, karşılaşmadan bir gün önce bir spor kanalında verdiği röportajı sonrası kırmızı-siyahlı taraftarlardan tepki almıştı. Hatta taraftarlar deneyimli teknik adamı istifaya davet etmişti.
İsmail Kartal, maçtan sonra "Fenerbahçeliyim" açıklamasının Gaziantepspor taraftarlarınca tepki alması üzerine sorulan bir soruya, "Benim Fenerbahçeli olduğumu bütün dünya biliyor. Futbolda bunları aşmamız lazım. Her antrenör ya da futbolcu, olduğu yerdeki takımını tutmuyor. Ben hayatım boyunca samimi oldum. Yine söylüyorum, Gaziantepspor’un teknik direktörüyüm. Buranın başarısı ve kendi kariyerim için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bir cümleyi alıp, benim üzerimden algı oluşturmaya çalışanları kınıyorum” cevabını verdi.