Stat: Başakşehir Fatih Terim
Hakemler: Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yılmaz
İstanbul Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Mahmut Tekdemir, Ferhat Öztorun, Alexandu Epureanu, Yalçın Ayhan, Edin Visca, Doka Madureira, Stephane Badji, Mehmet Batdal, Marcio Mossoro
Eskişehirspor: Ali Şaşal Vural, Mustafa Yumlu, Diego Angelo De Oliveira, Kamil Ahmet Çörekçi, Özgür Çek, Goran Causic, Nzuzi Toko, Kaan Kanak, Adewole Raheem Lawal, Serdar Özkan, Rogelio Gabriel Funes Mori

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 29. hafta maçında karşı karşıya gelen İstanbul Başakşehir ile Eskişehirspor mücadelesinde ilk yarıda iki takımın çabası da gol getirmeyince devre 0 - 0 berabere tamamlandı.

İstanbul Başakşehir'de sakatlığı bulunan Semih Şentürk'ün dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Eskişehirspor'da ise sakatlıkları bulunan Sezgin Coşkun, Onur Bayramoğlu ve Sezer Öztürk'ün yanı sıra antreman eksikliği bulunan Jerry Akaminko da kadroya dahil edilmedi.

5. dakikada İstanbul Başakşehir mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Bu dakikada ceza yayı sağ tarafında topla buluşan Marcio Mossoro pasını yay içerisindeki arkadaşı Doka'ya çıkardı, bu oyuncunun sol ayağı ile vuruşunda kaleci Ali Şaşal sol köşeye giden topu uzanarak gole izin vermedi.

16. dakikada sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan İstanbul Başakşehir'den Mahmut Tekdemir, takım arkadaşı Marcio Mossoro ile duvar pası yaparak ceza sahasına girdi, yerden vuruşunu yaptı ancak kaleci Ali Şaşal uzanarak topa sahip oldu ve gole izin vermedi.

24. dakikada sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Mahmut Tekdemir ortasını sol kale direğinin hizasındaki altıpas çizgisine doğru gönderdi. Bu noktaya hareketlenen Mehmet Batdal vuruşunu yaptı, ancak kaleci Ali Şaşal bir kez daha gole izin vermedi.

42. dakikada Stephane Badji'nin pası ile ceza yayının biraz gerisinde topla buluşan Edin Visca sağ ayağı ile yerden çok sert vurdu, ancak top sol kale direğinin hemen yanından dışarı gitti.

45+1. dakikada Kaan Kanak ile duvar pası yapan Serdar Özkan ceza sahası içi sol çaprazında topla buluştu ve sağ ayak içi ile vuruşunu yaptı, ancak kaleci Volkan Babacan gole izin vermedi.

Karşılaşmanın ilk yarısı da golsüz berabere tamamlandı.