Stat: Başakşehir Fatih Terim
Hakemler: Bülent Yıldırım, Serkan Gençerler, Volkan Narinç
İstanbul Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Demirok, Epureanu, Yalçın, Ferhat Öztorun, Mahmut Tekdemir, Badji, Edin Visca, Mossoro, Doka, Mehmet Batdal
Çaykur Rizespor: Serkan Kırıntılı, Oboabona, Ousmena Viera, Koray Altınay, Obraniak, Eren Albayrak, Sylvestre, Orhan Ovacıklı, Murat Duruer, Kıvanç Karakaş, Kweuke
Gol: Dk. 27 Mahmut Tekdemir (İstanbul Başakşehir)

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 27. haftasında İstanbul Başakşehir ile Çaykur Rizespor arasındaki maçın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

17. dakikada konuk ekip etkili geldi. Bu dakikada Sylvestre'nin savunmanın arkasına attığı topa hareketlenen Kweuke, Yalçın'ı geçtikten sonra vuruşunu yaptı. Kaleci Volkan ayakları ile tehlikeyi uzaklaştırdı.

27. dakikada ev sahibi ekip öne geçti. Bu dakikada Edin Visca, müsait durumdaki Badji'yi gördü. Bu oyunun ortasında ön direkte Mahmut Tekdemir, kafayla topu filelere gönderdi: 1 - 0.

33. dakikada Doka'nın cezasahası dışından sert şutunu kaleci Serkan güçlükle çeldi. Sonrasında araya giren savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı İstanbul Başakşehir'in 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.