Süper Lig ekiplerinden ve önümüzdeki 2015 - 2016 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde mücaodele edecek olan İstanbul Başakşehir Spor Kulübü yeni transferi Sokol Cikalleshi, ile resmi sözleşmeye imzaladı.

Basın toplantısı ve imza töreninde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arnavut futbolcu, "Bu kulübü seçmemin önemli nedeni de İstanbul Başakşehir’in vizyonunun olması. İşim gol atmak ve burada da umarım en iyi şekilde gol atmaya devam ederim." dedi.

Başaklehir Futbol Kulübü, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda bugün düzenlenen imza töreniyle geçtiğimiz sezon Hajduk Split'de forma giyen Arnavut futbolcu Sokol Cikalleshi ile 4 yıllığına anlaştı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Cikalleshi, "Bugün benim için çok özel bir gün. Her şey çok iyi gitti ve sonuç olarak buradayız. Geçen sene Hajduk Split takımında oynadım ve Arnavut milli takımında da oynuyorum. Forvet bölgesinde görev alıyorum. İşim gol atmak ve burada da işime en iyi şekilde gol atmaya devam ederim. Bu kulübü seçmemin önemli nedeni de vizyonu olması. Umarım beraber hem Avrupa’da hem de ligde en iyi yerlere geleceğiz." diyerek, şöyle konuştu:

"Kulüpteki herkese teşekkür ediyorum. Buradaki antrenörlerimde Hırvatistan’daki ve milli takımımdaki maçlarımı canlı izlemeye gelmişlerdi. Onlara da teşekkür ediyorum. Çok iyi çalışıyoruz ve bu takımla daha iyi yerlere gelmeliyiz. Uzun zamandır takip ediyorum. Türkiye ve Arnavut kardeş ülkeler. Tür çok iyi bir lig var. Çok önemli takımlar var. Bizde takip ediyoruz." şeklinde konuştu.

İstanbul Başakşehir Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Saral ise 2015-2016 sezonunun ilk transferine Hajduk Split takımın oyuncusu Sokol ile başladıklarını ifade ederek, "İnşallah hayırlı olur. 1990 doğumlu Arnavut asıllı futbolcu, son lig kariyerinde 13 gol atmış ve 3 asist yapmış. Bu sene Başakşehir’de de gol sayısını yükseltmesini diliyoruz. Futbolcumuzun, Başakşehir’e hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz." açıklamasında bulundu.